• Specialisme software oplossingen

    Het doel is de juiste uitkomst. De software helpt.

Voor iedere wens zoeken wij de beste oplossing. Dat kunnen wij doen, omdat wij onafhankelijk zijn. Als wij een softwarepakket gebruiken als oplossing, staat het resultaat voorop. We kennen de pakketten die wij gebuiken door en door en weten daarom hoe en wanneer we ze het beste kunnen inzetten.


 

CuBus, grip op de bedrijfsvoering door deze duidelijk ERP oplossing. WebApps voor CRM zijn er in allerlei varianten. De kracht van CuBus is het eenvoudig communiceren met andere applicaties.

TaskCentre koppelt op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar door processen te automatiseren, systemen te integreren en informatie te distribueren.

Hoe zet u data om in informatie waar u mee sturen? Zet uw data om in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Geef beslissers op elk niveau met Power BI inzicht in voor hen relevante informatie.

Uw organisatie versnellen met Exact Synergy. U integreert informatiestromen, structureert het bedrijfsproces zorgt voor een basis om optimaal samen te werken.

Duidelijk en overzichtelijk informatie uit verschillende systemen presenteren. Met Reporting Service hebben we veel tools tot onze beschikking om duidelijke rapportages te maken.

Eén van de meest gebruikte ERP systeem in Nederland. Het is de administratieve basis onder uw bedrijfsvoering. Het is echt mogelijk een actueel beeld te krijgen van uw presteren.

  • Business IT Diensten

    Meer weten?
    Neem contact op met Hans Mulder of Edward van Egdom