• Over Ons

    Een vraag of gewoon meer weten?

     

     

Maak kennis met ons

'PIT15' biedt inzicht en oplossingen in uw IT- en business vraagstukken waardoor IT in lijn komt met uw bedrijfsdoelstellingen. PIT15 dringt diep door tot de kern, zo weet u precies waar de knelpunten zich bevinden. Door goed te luisteren, door onafhankelijk advies te geven en daadkrachtige oplossingen te bieden zorgen wij ervoor dat uw IT keten optimaal kan renderen binnen uw organisatie.

Vanaf 2013 werken we veel samen en als een resultaat hiervan is eind 2014 PIT15 opgericht. De samenwerking maakt het dienstenpakket breder zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Wij zijn een bedrijf met bij elkaar zo'n 35 jaar werkervaring. Waarin we in zeer diverse branches en zowel bij MKB als multinationals samenwerkten aan zowel de operationele als de strategische kant.

Wij werken met een klein en enthousiast team. Ieder van ons is een expert op zijn gebied.

Hans-Mulder

Hans Mulder, Partner

Hij studeerde HTS en behaalde daarna zijn Master of Informatics in Utrecht. Die combinatie maakt dat hij breed georiënteerd is en dat hij weet hoe het op de werkvloer eraan toe gaat. Zo leert hij snel producten en processen van klanten kennen. Hij heeft zo'n 15 jaar ervaring als systeembeheerder, applicatiebeheerder en projectleider. Zijn specialiteit is dat hij zowel de IT als de business begrijpt.

Waarom een eigen bedrijf?
Vanwege het ondernemerschap, breedheid, diversiteit van klanten. Vrijheid, eigen klanten kunnen bedienen, tevreden zijn als klanten tevreden zijn. Zelfstandig kunnen werken.

Is trots op:

• Eigen onderneming
• Resultaten die je behaalt


Over Hans:
#muzikaal, #kookliefhebber, #doorzetter, #opgewekt, #positief, #denken in mogelijkheden.

Mail me:
hans@pit15.nl

Edward-van-Egdom

Edward van Egdom, Partner

Edward is vanaf begin 2000 werkzaam in de ICT en heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan als consultant en projectleider in diverse branches.  Na een start als Trainee bij Exact dealer Fiscameron stapte hij in 2003 over naar Culex Consulting. Daar heeft hij 8 jaar gewerkt als consultant en projectleider.


Edward voelt zich als een vis in het water bij het bedenken van oplossingen op ontwerp en detail niveau. Hij ziet snel verbanden, zoekt de grenzen van mogelijkheden, kijkt over muren heen en combineert dit met een grote technische kennis. Daarnaast kan hij goed luisteren naar de eindgebruiker en dit vertalen naar een robuuste oplossing.

Waarom een eigen bedrijf?
In 2011 koos hij voor het ondernemerschap met als visie om vooral met standaard software bedrijfsprocessen te automatiseren. De combinatie van een standaard ERP (veelal Exact Globe / Synergy) aangevuld met Business Intelligence en integratie software om koppelingen te leggen met andere systemen bleek de afgelopen jaren voor diverse klanten succesvol te werken.

 

Over Edward: #gedreven, #pragmatisch, #sterk analytisch, #snelle denker, #luisteraar, #pionier, #optimist

Mail me:
edward@pit15.nl

De reden voor oprichting van PIT15?

Omdat ons opviel dat veel organisaties iedere keer weer het wiel opnieuw uitvinden als het gaat om IT vraagstukken. De IT architectuur is te vaak niet goed op elkaar aangesloten waardoor er onvoldoende controle is over de systemen.

Wij geloven dat het anders kan. En dat bewijzen we nu aan onze klanten.