Per 1 januari 2018 bundelen wij onze krachten met PIT15 uit Barneveld. Samen vormen wij een nieuwe onderneming die diep doordringt tot de kern om zo uw bedrijfs- en informatieprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren.

Ons streven blijft om onze klanten zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen bij de uitdagingen die zij ervaren. Dat doen we nu al vol overgave en volgens vele klanten op een succesvolle manier. Graag continueren wij dit succes en blijven wij onze dienstverlening verder verbeteren. Dat doen we enerzijds door nog slimmere oplossingen te bedenken en anderzijds door onze dienstverlening uit te bereiden.

“Wij hebben het voorrecht om te kunnen samengaan met een bedrijf dat in veel opzichten op ons lijkt en ons kan versterken met nieuwe expertise. Wij zijn er daarom van overtuigd dat wij op dezelfde wijze zaken kunnen blijven doen aangevuld met de kracht van PIT15”, aldus Robert van den Ham van XS2OS.

Hans Mulder van PIT15: “We werken al langer samen en elke keer viel het op hoe het DNA van PIT15 en XS2OS overeenkomen. De kans om onze krachten te bundelen pakken we daarom met beide handen aan om onze ambities ook in de toekomst te kunnen verwezenlijken.”

Volgens Edward van Egdom is het samengaan ook goed voor onze klanten: ”We worden nog flexibeler, omdat we meer kennis en mankracht in huis hebben. Dat vergroot onze slagkracht en veerkracht. “

Onze beide namen blijven (voorlopig) gehandhaafd, zowel in de nieuwe naam, PIT15 | XS2OS, als in de diensten die wij aanbieden. Ons onderkomen blijft in Barneveld, in het kantoor van PIT15:

PIT15 | XS2OS

Wilhelminastraat 20

3771 AR Barneveld

Graag informeren wij u op een later tijdstip verder en stellen wij ons complete team aan u voor. Heeft u nu al vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met een van ons; onze telefoonnummers en e-mailadressen blijven gelijk.

Hartelijk groet,

Robert van den Ham (XS2OS) | +31 (0)6 53 63 47 11 | rvdham@xs2os.nl

Edward van Egdom (PIT15) | +31 (0)6 31 75 07 88 | edward@pit15.nl

Hans Mulder (PIT15) | +31 (0)6 17 47 07 40 | hans@pit15.nl