Kies op basis van feiten

U staat voor de keuze om een nieuw softwarepakket aan te schaffen en ziet door de bomen het bos niet meer? Er zijn legio automatiseringspakketten af te nemen, ieder met zijn eigen functionaliteiten. Hoe selecteert u uit al die pakketten de allerbeste voor uw bedrijf? Wie is de beste leverancier? Een optimaal georganiseerd en uitgevoerd selectietraject is een voorwaarde voor de succesvolle implementatie van nieuwe bedrijfssoftware. Hiervoor is specialistische kennis nodig om te kunnen bepalen waarin oplossingen van elkaar verschillen en aan welke eisen de nieuwe oplossing moet voldoen.

 

Hoe selecteert u de beste oplossing voor uw organisatie?

PIT15 is hierin graag uw adviserende én uitvoerende partner. Wij hebben veel kennis van pakketten in huis. Wij starten met een overzichtelijk -op maat geschreven- document (R.F.I.) met alle eisen en wensen van het bedrijf. Met de uitkomsten van deze analyse kunnen wij precies aangeven aan welke eisen uw nieuwe software moet voldoen. Wij selecteren vervolgens leveranciers en organiseren workshops. Uw medewerkers zijn hierbij aanwezig. Zij moeten er tenslotte dagelijks mee werken.  Na dit traject kan een weloverwogen keuze worden gemaakt. Uw investering is tenslotte voor de lange termijn!

Kortom, u houdt zich bezig met uw corebusiness en ondertussen zoeken wij het beste automatiseringspakket voor uw bedrijf. Zo ontzorgen wij u! 

 

 

  • IT Management

    Meer weten?
    Neem contact op met Hans Mulder