Er zijn nog maar weinig processen in een bedrijf te vinden waar IT niet bij betrokken is. Sterker nog, IT bepaalt in veel gevallen het bedrijfsproces, zonder dat dit voldoende wordt beseft. En daarmee bepaalt IT ook mede uw bedrijfsstrategie en bedrijfsuitvoering; of u dit nu wilt of niet.

 

Het is daarom verstandig een business consultant met een gedege kijk op IT tijdig aan te haken als u bezig bent uw bedrijfsstrategie te herzien of uw bedrijfsprocessen tegen het licht houdt. Vroegtijdig kunnen wij de (extra) mogelijkheden en de onmogelijkheden van de automatisering in kaart brengen. Zo voorkomt u dat u door de tijd wordt ingehaald. Omdat bedrijfsvoering onlosmakelijk is verbonden met automatisering denken wij daarom graag mee over uw bedrijfsstrategie, de bedrijfsvoering en de operationele processen.

 

Vanuit onze brede ervaring geven wij advies en implementeren wij samen met u de gekozen oplossing. Soms is het ook gewenst om deze rol goed in de organisatie te verankeren. In dat geval kunnen wij ook optreden als (interim) IT-manager.

  • IT Management

    Meer weten?
    Neem contact op met Hans Mulder